zondag 27 september 2009

De RechtOpWijzer

De RechtOp-wijzer onderzoekt in een paar stappen welke mogelijkheden er voor u als inwoner van de gemeente Vlaardingen zijn om uw inkomen aan te vullen.
U moet een aantal vragen over bijvoorbeeld uw leeftijd, inkomen en vermogen invullen. Het is handig om bank/giro-afschriften, een loonstrookje of uitkeringsspecificatie bij de hand te hebben. Heeft u een partner en kinderen? Dan vult u ook hun gegevens in. Het invullen van de vragen hoeft maar vijf minuten te duren.

Het invullen van dit model gebeurt anoniem. U hoeft nergens uw naam of andere persoonsgegevens in te vullen. Heeft u alle vragen beantwoord? Dan krijgt u een overzicht van de mogelijkheden om uw inkomen aan te vullen. Het kan voorkomen dat u al gebruik maakt van één van de regelingen die u in uw overzicht vindt. U hoeft dan geen actie te ondernemen.
Dit model is alleen bedoeld om te controleren of u van al uw mogelijke rechten gebruik maakt. Aangezien het recht op deze regelingen vaak afhankelijk is van uw persoonlijke situatie blijven de uitkomsten van dit model slechts een indicatie. U kunt dus geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van dit model.
Klik hier en kijk waar u recht op heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten