vrijdag 18 september 2009

Thuisadministratie

Soms veranderen dingen. Uw inkomen wordt bijvoorbeeld verlaagd. U verhuist of gaat scheiden. U wordt plotseling ziek. Vaak is het dan moeilijk om alles goed te regelen. Ook financieel. Er ontstaan dan vaak schulden.
Aanvragen van toeslagen bij de belastingdienst stelt u uit. Ook het aanvragen van kwijtscheldingen doet u dan niet. Betaling van rekeningen wordt uitgesteld of vergeten.
Vrijwilligers van de Thuisadministratie van de stichting Humanitas proberen samen met u deze situaties te voorkomen en te verhelpen. Men helpt u thuis uw administratie weer goed te krijgen en te houden.

Wilt u meer informatie? Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u bellen met Humanitas Thuisadministratie, telefoonnummer 06-13122660.
U kunt de hulpverleners ook e-mailen. Klik dan hier.

Speciaal ouderen kunnen ook hulp vragen bij de stichting Seniorenwelzijn. Seniorenwelzijn heeft speciaal hiervoor geselecteerde en getrainde vrijwilligers. Onder begeleiding van een ouderenadviseur. Hebt u een minimum inkomen? Dan is de hulp bij Seniorenwelzijn gratis. Hebt u een hoger inkomen? Dan betaalt u bij Seniorenwelzijn € 14,00 per maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten