vrijdag 18 september 2009

Met BoodschappenPlusBus winkelen en stappen



U wilt graag naar een bepaalde winkel of winkelcentrum. U kunt er niet zelfstandig komen. Wilt u eens een plekje bezoeken waar u al lang niet bent geweest? Vindt u het prettig om dit samen met anderen te doen? Zodat u nieuwe mensen leert kennen? Wilt u thuis opgehaald en teruggebracht worden? Zodat u zich veilig voelt? Bel dan de BoodschappenPlusBus.

Wat is de BoodschappenPlusBus?
De BoodschappenPlusBus is er voor betaalbare activiteiten met begeleiding en vervoer voor ouderen. U moet wel in Vlaardingen of Maassluis wonen. U wordt thuis opgehaald en teruggebracht. Met een rolstoeltoegankelijke bus. De vrijwilligers die meegaan zijn er om u te helpen met bijvoorbeeld het in- en uitstappen. Het dragen van uw boodschappen. Of met het duwen van uw rolstoel. Maar ook kunt u rekenen op een luisterend oor of een gezellig praatje.

Samen boodschappen doen. Samen met vrijwilligers en een aantal leeftijdsgenoten gaat u gezellig winkelen bij verschillende winkelcentra in Vlaardingen en Maassluis. Daarnaast kunt u elke maand enkele gemeentes bezoeken, zoals Rotterdam, Naaldwijk en Hellevoetsluis.
Voor de dagelijkse boodschappen kunt u ook bij de BoodschappenPlusBus terecht. Na het boodschappen doen is er gelegenheid om met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Het samen boodschappen doen in uw eigen gemeente kost € 3,00 per keer. U kunt dit aan de chauffeur betalen.


Aanmelden
U kunt zich telefonisch aanmelden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 010-4278100.
De inschrijving is gratis. Uw gegevens, zoals naam en adres, worden geregistreerd in verband met de routebepaling. U meldt zich voor een activiteit minimaal twee werkdagen van te voren aan.
Kunt u plotseling toch niet mee? Meldt u zich dan zo snel mogelijk weer af.


TIP: Kijk ook eens hier voor verdere gegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten